Προληπτικά μετρα για κορωνοϊο

Στο Κέντρο μας, έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για την μέγιστη προστασία των ασθενών και του προσωπκού απο τον Covid-19. Με τα μέτρα αυτά ελαχιστοποιείται η πιθανότητα μεταδοσης του ιού, έτσι ώστε η εξέταση των ασθενών μας να γίνεται με τον πιό ασφαλή τρόπο.

Συνεντευξη - Debate για την επέμβαση καταρράκτη με  FEMTOSECOND Laser

Ο καθ. Παντελής Α. Παπαδόπουλος εξηγεί τα πλεονεκτήματα της χειρουργικής του καταρράκτη με Femtolaser σε βίντεο της Ευρωπαικής Εταιρειας Καταρρακτη και Διαθλαστικής Χειρουργικής (ESCRS):  

Νέο Διαγνωστικό μηχάνημα Υπερήχων και Παχυμετρίας

Τον Ιουλιο του 2019, το κέντρο μας απέκτησε ένα νέο διαγνωστικό μηχάνημα, το US-4000 της ιαπωνικής εταιρίας NIDEK. To US-4000 έχει δυνατότητα Α και Β-υπερηχογραφίας, ακουστικής βιομετρίας και παχυμετρίας κερατοειδούς.

52ο Πανελλήνιο Οφθαλμολογικό συνέδριο

Οι συνεργάτες του κέντρου μας, δίνοντας το παρών στα περισσότερα επιστημονικά συνέδρια της χώρας, συμμετείχαν ενεργά στο 52ο Πανελλήνιο Οφθαλμολογικό συνέδριο της Ελληνικής Οφθαλμολογικής Εταιρίας που διεξήχθη στο Μέγαρο Μουσικής στις 6 - 8 Ιουνίου 2019.

Συνέδριο Οφθαλμολογίας (Société Française d’Ophtalmologie)

Μάϊος 2019 - Ο καθ. Π. Παπαδόπουλος, συμμετείχε και φέτος στις εργασίες του συνεδρίου της Γαλλικής Οφθαλμολογικής Εταιρείας που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι στον εκθεσιακό χώρο του Porte Maillot.

Νέο Διαγνωστικό μηχάνημα OCT - Αγγειογραφίας

Τον Μάρτιο του 2019, το κέντρο μας απέκτησε το διαγνωστικό μηχάνημα OCT-Angio της ιαπωνικής εταιρίας NIDEK, μιας εκ των πιο προηγμένων και μεγαλύτερων εταιριών τεχνολογικών ιατρικών μηχανημάτων στο κόσμο. To NIDEK RS-3000 Advance 2 είναι το πρώτο στη Ελλάδα και ένα από τα πρώτα που ήρθαν στη Ευρώπη.

Ομιλητής στο Αιγυπτιακό Συνέδριο Οφθαλμολογίας

Μάρτιος 2019 - Ο καθ. Παντελής Παπαδόπουλος προσκλήθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά από την Οφθαλμολογική Εταιρεία της Αιγύπτου για να μιλήσει στο Ετήσιο Συνέδριο της στο Κάϊρο όπου παρουσιάσει την διάλεξη με τίτλο: “Perfection in Refractive Lens Surgery”.

23ο Πανευρωπαϊκό Χειμερινό Συνέδριο Καταρράκτη και Διαθλαστικής Χειρουργικής

Ophthalmo-Check στο Μαρούσι

Το κέντρο μας θα λειτουργήσει απο τις αρχές του 2021 ενα νεο περιφερειακό ιατρείο για την εξυπηρετηση των ασθενων μας που κατοικουν στα Βόρεια Προάστια στη διευθυνση Σωρου 3-5 εντος της Ορθοβιοτικής